Ed, Kaylee en Joyce zien uit naar TOP2000 van HDL
Ed, Kaylee en Joyce zien uit naar TOP2000 van HDL

Ed, Kaylee en Joyce zien uit naar TOP2000 van HDL

Loosbroek

LOOSBROEK - Niet via de radio of televisie, maar live de Top 2000 beleven. Het kan op zondag 27 december tijdens de TOP2000 van HDL in uitgaanscentrum Lunenburg in Loosbroek met coverband DaFunQ! en medewerking van lokaal zangtalent. Ook Ed, Kaylee en Joyce staan on stage en verheugen zich: “Dit wordt echt een muzikaal uitje."

Kaylee sloot zich op jonge leeftijd aan bij een kinderkoortje, richtte later mede musical/theaterkoor Young Voices op, is dirigent bij kinderkoor Joy en heeft regelmatig gastoptredens bij culturele evenementen in de regio. Zingen is, volgens haar, het leukste wat er is en ze is doende om zich voor te bereiden op het muziekspektakel. “Ik ga in ieder geval een liedje van Adele zingen. Ik vind het geweldig, maar ook spannend om met een live band op te treden. Die spanning verlies ik na de eerste noten en vervolgens ga ik heel erg genieten”, meldt ze.

Ed Heesakkers zingt al enkele decennia. Eerst in een andere band en momenteel is hij al 12/13 jaar de frontman van de band Hou’t Simpel. “We begonnen semi-akoestisch, maar spitsen ons al heel lang toe op rockcovers”, vertelt hij. Ed is het gewend om met een live band op te treden en werd in verloop van zijn muzikale carrière wel vaker als gastzanger gevraagd. Iets wat hij, ook dit keer, heel erg leuk vindt. “Nummers uit de Top 2000 zingen en dan ook nog eens met een topband als DaFunQ! vind ik een eer. Ik ga Radar Love van de Golden Earring en Saturday Night van Herman Brood zingen”, vertelt hij.

Ons kent ons
Joyce van der Sangen staat te boek als professioneel zangeres. “Ik ben begonnen met amateurmusicals, later ging ik in een band zingen en heb klassiek en later rock/pop zangles gevolgd. Ik heb bij grote muzikale evenementen en in coverbands gezongen. Ik heb solo, maar ook in duo- en trioformaties op de buhne gestaan. Daarbij geef ik ook zang-, saxofoon-, piano en keyboardlessen op muziekscholen en afgelopen zomer heb ik er zelf eentje geopend”, aldus Joyce. Ook zingt ze onder de naam D-Joiz in de door haar geformeerde blues/rockband Trouble en als pianist/zangeres bij BAM! Ze kijkt uit naar deelname aan de TOP2000 van HDL. “Er doen veel bekende zangers en zangeressen mee. Het wordt een ons kent ons feestje voor solisten en publiek en dat vind ik leuk om te doen”, aldus Joyce. Zij gaat ‘shinen’ met Sweet child of mine van Guns ’N Roses en Stairway to Heaven in de versie van Heart. 

Het trio is ervan overtuigd dat het een muzikale happening wordt waar je u tegen zegt. Eensgezind: “Dit wordt écht een muzikaal uitje dat je niet mag missen.” Kaartjes kosten aan de kassa € 8,- p.p. en in de voorverkoop € 6,- p.p. en zijn te koop bij Paperpoint in Heeswijk-Dinther en Revival in Loosbroek of online te reserveren via www.lunenburg.nl