Afbeelding

De Mini- en MaxiPleejBekSjows gaan door: online in 2 events!

Activiteit

Weversrijk - Corona houdt CV Afslag 15 niet tegen om binnen de mogelijkheden Carnaval met jullie te vieren; we gaan online! Het succesvolle concept wat al 2 jaar op rij de tent op z’n kop zet wordt nog groter; De beperkingen bieden de kans om het muziekspektakel in 2 evenementen te doen. We maken er samen iets leuks van!

Op zondagavond 14 februari zullen de volwassenen het digitale podium betreden. Dit is de Maxi-PleejBekSjow. Op maandagmiddag 15 februari voert de jeugd hun acts op in de Mini-PleejBekSjow.

De PleejBekSjow gaat Corona proof
|Het bekende duo Geert en Pieter zullen de show op afstand hosten. Door gebruik te maken van de digitale techniek gaan we jouw act live streamen naar de feestende huiskamers. Je kunt een vooraf opgenomen video insturen van een gave AC/DC-show met je vrienden of buren. Of je doet Lamme Frans na met je huisgenoot in een livestream. In de Maxi-editie op zondagavond maken we er met elkaar een gezellig feest van.

De maandagmiddag is voor de jeugd. Bedenk een leuke act, ga voor de spiegel staan en doe je idool na! In deze Mini-editie mag je ook met je papa of mama voor de camera.Alles wat je nodig hebt is een laptop of telefoon. Een verkleedpartij, gave act en veel lol met elkaar op afstand doet de rest!

Meedoen is leuker dan winnen!
Hoe dan? Zoek een nummer waar jij van uit je dak gaat, duik de kledingdoos op zolder in en ga voor de spiegel staan. Jij bent klaar voor je 5 minutes-of-fame! Meld je aan via pleejbeksjow@gmail.com of met het formulier via onze facebook pagina van ‘CV Afslag 15’.