Afbeelding

Draag ook een steentje bij aan Natuurspeeltuin De Zwarte Molen

Welzijn & Maatschappij

NISTELRODE - Mascotte Evert Egel is op zoek naar nieuwe vrijwilligers, donateurs en sponsors! Verstoppertje spelen tussen de bomen, samen een show geven in het theater, schommelen, klimmen, glijden, met water en zand spelen bij de waterpomp of zwieren aan de kabelbaan. Het kan allemaal bij Natuurspeeltuin De Zwarte Molen! De speeltuin is in 2015 opgericht en wordt al jaren met veel plezier door groot en klein bezocht. Kom ook eens een kijkje nemen!

Inmiddels zijn er enthousiaste plannen om de natuurspeeltuin uit te breiden, maar er is ook onderhoud nodig aan de bestaande speeltoestellen. Daarom is het bestuur op zoek naar mensen die een steentje bij willen dragen als vrijwilliger, donateur of sponsor!

Ook een steentje bijdragen?
Word sponsor of doneer een vrij bedrag op bankrekening: NL23 RABO 0306 1316 41 ten name van Stg Natuurspeeltuin De Zwarte Molen. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via onderstaand mailadres.

Modderdag
Op dinsdag 29 juni is het weer Modderdag! Kom lekker met zand en water spelen bij de waterpomp in de natuurspeeltuin. Stuur ons een mooie modderfoto toe en wie weet plaatsen we hem wel op onze website. De leukste inzender maakt kans een leuk prijsje!

Neem voor meer informatie contact op via info@natuur-speeltuin.nl of neem een kijkje op www.natuur-speeltuin.nl.