Afbeelding

Teamwedstrijdweekend Sine Cura

Sport

VALKENSWAARD/HEESWIJK-DINTHER - De dames van middenbouw niveau 4 en de supplement E mochten zondag 22 januari hun eerste wedstrijd van dit jaar turnen. 

De zenuwen zaten hoog bij de dames van niveau 4. Met als eerste onderdeel brug, waarbij ze allemaal een mooie salto hebben laten zien, begonnen ze erg sterk. Ook op vloer wisten de dames allemaal hele mooie punten te behalen! Uiteindelijk hebben ze een hele mooi 4de plaats behaald!

De dames van supplement E, turnden ook echt een topwedstrijd. Ze begonnen sterk op sprong waar Sacha zelfs met 11.00 punten een 1ste plaats in totaal behaalde. Tesse behaalde een mooie 5de plek met een 10.750. Vervolgens naar brug en daarna het altijd spannende balk! Hier behaalde Yente een hele mooie 2de plaats in totaal met 10.850 punten! Het laatste onderdeel was vloer waar Merel met haar Arabiersalto in haar oefening 10.550 punten behaalde en Nova zelfs 10.750 punten behaalde. Kortom; een geslaagde dag waar uiteindelijk door heel het team een hele mooi 2de plek is behaald. Op naar de volgende wedstrijd. 

Super gedaan dames!