Afbeelding

Punten mee naar Loosbroek

Sport

NIJNSEL/LOOSBROEK - In sporthal De Streepen in Sint-Oedenrode klonk zondag 4 december om 11.45 uur het fluitsignaal voor het begin van de wedstrijd Nijnsel 1 tegen Korloo 1.

Nijnsel 1 is een bekende en gewaagde tegenstander, waarbij elke wedstrijd gegarandeerd spannend is. Korloo begon de wedstrijd sterk door gevarieerde aanvallen op te zetten en er kort op te zitten in de verdediging. Dit leidde tot een 2-5 voorsprong.

In de rust werd de dames van Korloo meegegeven om in eigen tempo te gaan spelen. Dit advies werd goed opgevolgd maar...Nijnsel kwam goed terug en er ontstond een gelijke score van 6-6 op het scorebord. Beide partijen creëerden goede aanvallen en de slotfase was daarom ook heel spannend. Helaas trok Nijnsel aan het langste eind door in de laatste minuut de korf te vinden. Dit bracht de score op 8-7 en met deze stand werd de wedstrijd afgefloten.

Extra gemotiveerd is Korloo nu om komend weekend de punten wel weer mee naar huis te nemen.

Zondag 11 december is de wedstrijd om 11.15 uur tegen Vessem/Winty 1 in Knegsel.