Afbeelding

SIS Schoonmaak wint laatste wedstrijd kalenderjaar

Sport

UDEN - Door te winnen van team Bousema uit Lochem, 6-2, heeft het team van SIS Schoonmaak haar vijf punten voorsprong weten te behouden. Het teamgemiddelde lag wederom boven 1.8

Jean van Erp uit Heeswijk-Dinther had het zwaar tegen Johan Loncelle. De wedstrijd ging gelijk op en Loncelle wist zelfs een voorsprong te nemen, 22-29. Toen Van Erp echter zeventien uit vijf maakte was de ban gebroken. Van Erp ging uit met 40 en Loncelle stond op 31. In de nabeurt kwam de Belg nog gevaarlijk dichtbij met een serie van 7, maar kwam tekort, 40-38.

Op de andere tafel Raymund Swertz tegen zijn angstgegner Frans van Schaik. Aan het eind kwam Swertz vier caramboles tekort, 36-40. Raimond Burgman was snel klaar met de Duitser Stefan Galla. Na achttien beurten was Burgman klaar en Galla zette daar tien caramboles tegenover, 40-10. 

Toen kopman Eddy Merckx tegen Duitser Martin Horn. Vanaf de opstoot maakte Eddy dertien caramboles en na vier beurten was de pauzestand al bereikt, 21-8. Echter van Horn ben je nooit af en na een serie van drie en daarna acht kwam hij weer in de rij. De ‘SIS’ser’ was niet van zijn stuk te brengen en bleef scoren, eindstand 40-23.

Het team wenst je fijne feestdagen en bedankt je voor de support.