Afbeelding

Biljartteam Winterkampioen

Sport

HEESWIJK-DINTHER/UDEN - Door zondag 27 november te winnen met maar liefst 8-0 van Cues & Darts uit Tilburg, heeft SIS nu vijf punten voorsprong op de ranglijst. Ook de ploegen die nog in de buurt stonden, verloren punten en met nog een wedstrijd te spelen dit jaar blijft SIS de ranglijst aanvoeren.

Martien van der Spoel speelde tegen Wesley de Jaeger een zeer constante wedstrijd die geen moment in gevaar kwam. De eindstand 40-25 in 27 beurten. Raimond Burgman is weer terug op niveau; 40-22 in negentien beurten. Eddy Merckx gaf zijn opponent Pierre Soumagne geen enkele kans. De eindstand was 40-18 in zestien beurten én het hoogste daggemiddelde van 2.5.

Jean van Erp wist een achterstand in de beginfase tegen Jack van Peer nog voor de pauze om te buigen naar een voorsprong, 21-15. In zestien beurten moest Jean nog zes caramboles maken, maar haperde enigszins. Van Erp gaf de tegenstander de gelegenheid om nog redelijk terug te komen tot 37-32. Met een mooie 3 speelde Jean de partij uit; 40-32 in 26 beurten.

De andere tegenstanders morsen punten en daardoor is de winterkampioen nu al bekend met nog een wedstrijd op de kalender, zondag 4 december in Uden tegen alweer een zeer sterke tegenstander, namelijk Bousema uit Lochem. Aanvang wedstrijden 13.00 uur. 

Wil je de wedstrijd bijwonen? Dan ben je van harte welkom.