Afbeelding

Tennisvereniging Vorstenbosch ook wel TVV’82 bestaat 40 jaar

Sport

VORSTENBOSCH - Tennisvereniging Vorstenbosch heeft zaterdag 19 november een mooie mijlpaal gevierd met een groot aantal leden. Dit in de vorm van een jubileumtoernooi met als thema ‘Typisch jaren ‘80’.

Om 14.45 uur begon de dag met een leuke activiteit voor de jeugdleden. Door middel van wedstrijden en tennisgerelateerde spellen konden er punten worden verdiend. Het was een genot om te zien hoe fanatiek iedereen aan de slag ging. En wat een tennistalent loopt er op de club rond! De activiteit werd gezellig afgesloten met een broodje knakworst, ranja en voor alle deelnemers een prijs!

In een soepele overloop kwamen de seniorleden rond 16.45 uur binnendruppelen. Ontvangst met koffie en thee waarna het toernooi van start ging. Er konden jokers verdiend worden tijdens de, voor ieder drie, mixwedstrijden. Hierbij tenniste men iedere ronde met en tegen iemand anders. Tussendoor konden de leden genieten van een heerlijke kom soep, stokbrood (met dank aan restaurant Smook) en een royaal opgemaakte huzaarsalade.

Rond de klok van 21.00 uur vond de prijsuitreiking plaats. Niet alleen de beste vrouwelijke en mannelijke spelers werden beloond met een prijs, maar ook werd de beste verklede persoon verrast met een mooie prijs. En toen kon de pubquiz van start; een gezellige boel in de kantine. De gewonnen jokers van de wedstrijden konden worden ingezet om de tegenstander dwars te liggen of om extra punten te scoren. Tegen middernacht werden de winnaars van de pubquiz bekendgemaakt. Fijn om weer met zoveel leden een gezellige avond te beleven! Speciale dank aan Sligro voor de sponsoring van de hoofdprijzen.

Dankzij een voortreffelijke organisatie, vrijwilligers, droog weer, enthousiaste tennissers en deelnemers aan de pubquiz, kijkt TVV’82 terug op een bijzonder geslaagde dag. Op naar de volgende 40 jaar!

Het jubileumtoernooi achter zich gelaten gaat het bestuur weer volop aan de slag met organiseren van de financiering voor de aanleg van de twee padelbanen, en hoopt deze in het voorjaar van 2023 te realiseren. Lijkt het je leuk om je bij TVV’82 aan te sluiten? Aanmelden kan op www.tvv82.nl.

Afbeelding