Afbeelding

Hugo van de Sande verlaat Avesteyn aan einde van seizoen

Sport

HEESWIJK-DINTHER - Vorige week heeft Hugo van de Sande het besluit genomen om na dit seizoen te stoppen als hoofdtrainer bij RKSV Avesteyn. Hugo wil meer tijd hebben voor zijn gezin, wat dan ook de belangrijkste drijfveer in dit voor hem lastige besluit. Ondanks dat er uiteraard begrip is voor zijn besluit, betreurt Avesteyn zijn vertrek. Hugo zal dus dit seizoen bij de Dintherse vierdeklasser afmaken, met hopelijk een promotie naar de derde klasse als bekroning van zijn werk.

Binnen Avesteyn is er veel waardering voor de wijze waarop Hugo zijn rol als hoofdtrainer de afgelopen zes seizoenen heeft vervuld. Met veel passie en toewijding en als een echt clubmens is hij de hoeksteen van onze huidige enthousiaste, jonge en talentvolle selectie, waarbij één groep zijn en elkaar uitdagen de drijfveer is geweest voor groei van beide selectieteams.

Dit houdt tevens in dat Avesteyn op zoek gaat naar een nieuwe trainer voor het komende seizoen. Kandidaten die in het bezit zijn van EUFA B licentie kunnen zich melden via voetbal@avesteyn.nl. Voor nadere informatie omtrent de vacature kun je je wenden tot Algeheel coördinator TC: Willem-Jan van Asseldonk, 06-24509813.