Gulle Krullendonker
Gulle Krullendonker

Gulle Krullendonker

Sport

Afgelopen zaterdag 8 november is tijdens een spannend en sfeervol 11-11 Bal in de Pas in Heesch de Gulle Krullendonker van het aankomende carnavalsseizoen onthuld. De kersverse Prins Porcus XLIV en zijn Adjudant hadden de eer om dit collectors item als eerste opgespeld te krijgen.

Het presenteren van de Gulle Krullendonker is een jaarlijks terugkerende gebeurtenis. Dit jaar alweer voor de 9e keer op rij! Inmiddels is het een echt verzamelobject geworden voor de Krullendonkse carnavalsvierders.

De Gulle Krullendonker staat symbool voor het ondersteunen van de activiteiten van het openbare carnaval in Krullendonk. In de vorm van een speldje kunnen carnavalsvierders tonen dat zij het Krullendonks carnaval een warm hart toedragen. Voor slechts € 4,00 per stuk kunt u dit mooie speldje in bezit krijgen en ondersteunt u daarmee het openbare carnaval in Krullendonk. De Gulle Krullendonker wordt uitgegeven in een beperkte oplage van slechts 150 stuks. Dus wees er snel bij!

De Gulle Krullendonker is vanaf nu te koop tijdens alle evenementen van Stichting Carnavalsviering Heesch in de Pas. Meer informatie over de Gulle Krullendonker vindt u op de nieuwe website van de Stichting Carnavalsviering Heesch: www.krullendonk.nl.

Is uw collectie van Gulle Krullendonkers nog niet compleet?
Voor de liefhebbers zijn ook nog enkele exemplaren van voorgaande jaren te verkrijgen.

Gulle Krullendonker
Gulle Krullendonker