Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt Marcel van der Steen

Kracht uit jezelf, alles begint bij jou

Ondernemend Bernheze

Als kind vond ik het menselijk brein al interessant. Ik speelde vaak ‘psycholoogje’ met mijn poppen naast me op de bank die hun verhaal bij mij kwijt konden. Ik ben in de zorg gaan werken en voelde me in mijn element in de psycho-geriatrie. Dit heb ik vele jaren gedaan op meerdere werkplekken. Toch knaagde er altijd wat waar ik mijn vinger maar niet op kon leggen.

Het plotselinge overlijden van mijn broer bevestigde nog meer hoe betrekkelijk het leven is en je eruit moet halen wat erin zit. Ik voelde steeds meer dat ik anders wilde met mijn werk. Helaas had ik er een burn-out voor nodig om echt die switch te kunnen maken.

Ik heb toen kennisgemaakt met Reiki, NLP, Trauma therapie en Familie opstellingen. Reiki liet mijn energie weer stromen, NLP liet mijn brein anders omgaan met mijn patronen, Lichaamsgericht coachen, wat het lichaam los mocht laten en Familie opstellingen, wat mocht er in mijn systeem zichtbaar worden.

In al deze vier methoden vertelt het lichaam wat er nodig is. Je brein kan dingen vergeten of vervagen, maar het lichaam niet: ‘Het lichaam liegt nooit’. Inmiddels ben ik hierin opgeleid en merk ik hoe mooi deze samen vallen en ze elkaar versterken. Zo zijn er al veel mooie en magische momenten ontstaan.

Mijn eigen praktijk is een feit en weten steeds meer mensen de weg naar mijn praktijk te vinden. Kracht uit jezelf, alles begint bij jou!

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Mail info@krachtuitjezelf.nl of bel 06-1923 0326. Of kijk voor meer informatie op www.krachtuitjezelf.nl.

Afbeelding