Afbeelding

Aa-land dag bij de Alpacafarm

Ondernemend Bernheze

VORSTENBOSCH - Op zondag 2 april organiseren we met het Aa-land een markt met kramen van ondernemers gevestigd langs de rivier de Aa. Er zijn veel lokaal geproduceerde producten te vinden, zoals honing, meel, verse kruiden, vlees, bier en wijn. Daarnaast ontdek je er verschillende ambachten. Je kunt dus heerlijk rondsnuffelen, de ondernemers leren kennen en een kijkje nemen bij onze lieve alpaca’s. De alpaca’s zitten begin april vol in de wol, dus ze zien er extra mooi uit. Voor de kinderen is er een springkussen en ze kunnen zich laten schminken. Net als anders kunnen ze zich ook uitleven in onze speeltuin met trampoline, duikelrek en grote zandbak met waterpomp. Tegen betaling is het mogelijk om een toffe alpaca speurtocht te doen.

Er is buiten een horeca kraam met eten en drinken. Ook de Alpacabar is geopend met een terras aan de alpacaweide. Wil je zeker zijn van een plekje binnen in de Alpacabar? Plaats dan vooraf een reservering. Buiten is het niet mogelijk om een tafel te reserveren.

Entree is gratis, maar we willen je vragen om vooraf een gratis ticket te bestellen via onze website. Met het ticket heb je toegang tot onze alpacafarm en de Aa-land markt. Het is mogelijk om bij beschikbaarheid één van de activiteiten met of tussen onze alpaca’s bij te boeken. Dit weekend gaat onze picknick tussen de alpaca’s ook weer van start.