Afbeelding

Ho ho ho.. bestel iets bij BBQenzo

Ondernemend Bernheze

NISTELRODE - Ga met een gerust gevoel de feestdagen in en laat BBQenzo alles voor je regelen. Gratis thuisbezorgd en opgehaald! Alles wordt in koelboxen geleverd zodat het gemakkelijk te bewaren is. Zelfs de vuile vaat wordt een dag later weer opgehaald.

Bij ons geen lange wachtrijen en drukte, bestel eenvoudig online en wij komen je bestelling netjes thuis bezorgen. Je hoeft er de deur niet voor uit, dat is pas zorgeloos genieten. Wij bezorgen op alle dagen van het jaar, dus ook op 24, 25 en 26 december.

Ho ho ho.. vier kerst met BBQenzo!
Wij wensen iedereen heerlijke feestdagen.

Gourmetpakketten
Met keuze uit meer dan 10 verschillende pakketten is er voor ieder wat wils. Ook met speciale dieetwensen kunnen wij rekening houden. Alle gourmetschotels zijn inclusief servies, bestek en gourmetstel. Bovendien worden verse salades, groenten, stokbrood en sauzen meegeleverd.

Pizzarette
Genieten van een zelfgemaakte mini pizza. Pizzarette is een unieke combinatie tussen een oer-Hollandse traditie en de Italiaanse keuken. Wij leveren alles wat je nodig hebt zoals verse ingrediënten, pizzadeeg, tomatensaus, diverse kazen, vlees, vis en groenten. En natuurlijk de pizzarette zelf. Lekker compleet dus!

Tappas pakketten
Geniet van heerlijke koude en warme tapas zoals kipvleugels, olijven mix, stokbrood, plukbrood, chorizo en gehaktballetjes. Heerlijke veelzijdige tapas en voor een ieder wat wils. De warme gerechtjes hoeven alleen nog maar opgewarmd te worden.

Specials
Maak de gourmet, pizzarette of tapas compleet met één van onze specials. Kies uit een heerlijk voorgerecht zoals soep, carpaccio of gerookte zalm. En maak het diner af met een heerlijk dessert. Chocolade mousse, pannacotta of stoofpeertjes met vanillemousse bijvoorbeeld. Klinkt dat niet heerlijk?!

Genieten begint bij BBQenzo.nl

* Al vanaf € 59,95 gratis thuisbezorgd
* Compleet is ook echt compleet
* Wij regelen alles, zelfs de afwas!
* Vóór 12 uur besteld, morgen in huis

BBQenzo.nl
De Wan 1a
5388 HJ Nistelrode
www.BBQenzo.nl