Afbeelding

Koffieconcert Nathalia Kinzerskaya op Klavecimbel

Kunst & Cultuur

HEESWIJK-DINTHER - Nathalia Kinzerskaya – afkomstig uit de Oekraïene, woont al geruime tijd in Nederland. Ze vertelt me dat het hier fijn wonen is, maar aan het klimaat met zoveel regen en wind kan ze nog altijd niet wennen. Zij speelt al sinds haar zesde jaar piano. Op 10-jarige leeftijd won zij haar eerste pianoconcours. Ze studeerde aan verschillende muziekscholen en behaalde op het conservatorium van Stanislav haar piano- en orgeldiploma’s. Daar won zij het nationale concours van Karpati als beste vertolkster van werken van de moderne Oekraïense componisten zoals: Bortnijanski en Kolessa.

Na haar studie verhuisde zij naar Sint Petersburg en ging daar muziek doceren. Daarnaast speelde Natalia solistisch en begeleidde zij verschillende ensembles. Sinds zij in Nederland woont is zij vaste organist in de Sint Lambertuskerk te Engelen bij Den Bosch. Ook gaf al eerder een pianoconcert op kasteel Heeswijk.

Op het programma van zondag 12 februari staan werken voor het groot klavecimbel van ons kasteel. Naast werken van Pachelbel en Bach, komen ook composities van Vivaldi aan bod. Ten slotte toont Natalia haar interesse voor de Franse barokmuziek met werken van Rameau en Royer.  Wij wensen je een aangenaam concert.

Aanvang: 12.00 uur
Duur: 1 uur
Reserveren: klik hier

Een bezoek aan het kasteel is inbegrepen in je entreeticket.

Afbeelding
Sport 2 uur geleden Herman van de Wijst wint snerttoernooi Jeu de Boulesclub Die Lé 2024
Afbeelding
Sport 23 uur geleden JO15-2 wil heel graag de sponsoren bedanken
Afbeelding
Kunst & Cultuur 23 uur geleden Basisschool Op Weg op ontdekkingstocht bij Cultuurkapel Vorstenbosch
Afbeelding
Kunst & Cultuur gisteren Vier keer leuk in CC Nesterlé
Afbeelding
Natuur & Dieren gisteren IVN Bernheze ondersteunt ontmoetingstuin Servaes
Afbeelding
Kunst & Cultuur gisteren Carnavalsmiddag voor senioren