Afbeelding

Zomeravondconcert Muziekvereniging Servaes

Kunst & Cultuur

HEESWIJK-DINTHER - De zomervakantie staat alweer bijna voor de deur. Maar voordat het zover is sluit Muziekvereniging Servaes het muziekjaar 2021/2022 af met het traditionele zomeravondconcert. Het zomeravondconcert vindt plaats op zondag 10 juli in de tuin van de Abdij van Berne.

De weersvoorspellingen laten voor de komende dagen een zomers weerbeeld zien. Voortreffelijk weer voor een openlucht zomeravondconcert. Mocht het weer toch omslaan, wordt uitgeweken naar de Muziekfabriek.
Tijdens het zomeravondconcert zullen alle muzikanten en slagwerkers van de vereniging zich aan de gemeenschap presenteren. Muziekvereniging Servaes heeft voor jou een twee uur durend programma in petto.

Het eerste uur is vooral ingeruimd voor de allerjongsten. Een combinatie-optreden van de blokfluiters, het opleidingsorkest en de opleidingsslagwerkgroepen zullen het repertoire domineren. Altijd leuk voor ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, ooms, tantes, neefjes en nichtjes om kinderen (maar ook volwassenen) aan het werk te zien. Zij maken nu enkele jaren samen met elkaar muziek. 

Het tweede uur is ingeruimd voor de slagwerkgroep en het harmonieorkest. Zij zullen het publiek met vlotte en warme nummers en meer gevorderd repertoire vermaken.

Het belooft dus een swingende avond te worden. Laat je verrassen door het muzikale aanbod van Muziekvereniging Servaes. 

Het zomeravondconcert is een leuk avondje uit voor de hele familie. Iedereen is van harte welkom vanaf 18.30 uur in de tuin van de Abdij van Berne voor De Muziekfabriek (Abdijstraat 53 in Heeswijk-Dinther). Het concert begint om 19.00 uur. De entree is gratis. De vrijwilligers van Muziekvereniging Servaes zorgen voor een natje en een droogje.