Afbeelding

De Pas organiseert:

Kunst & Cultuur

HEESCH - Filmhuis: The Rescue: Op maandag 23 mei draaien we weer een film van het filmhuis. ‘The Rescue’ volgt de redding van twaalf Thaise voetballertjes en hun coach uit een ondergelopen grot in de zomer van 2018. Wat begon als een uitstapje na de voetbaltraining, eindigde in een enorme nachtmerrie die de hele wereld dagenlang in de ban zou houden. We leren de duikers kennen, die voor een onmogelijke missie staan. Nog meer regen en de wegtikkende tijd zijn de grote vijanden.

‘The Rescue’ is een zeer knap gemaakte documentaire over een bloedstollende en nagelbijtende reddingsactie. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.de-pas.nl/kaartverkoop.

De Pas Proeft….. Cocktails: Op vrijdagavond 27 mei organiseert De Pas een heerlijke Cocktailproeverij. Maar voordat je mag proeven, leer je eerst zelf de kneepjes van het vak! Je krijg je eigen cocktailstation om drie cocktails mee te maken. Dit doe je aan de hand van de weetjes die de ervaren bartender jou heeft geleerd!

Durf jij de uitdaging aan? Of gewoon zin in een leuk uitje? Wel of geen kennis, je bent van harte welkom! Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.de-pas.nl/kaartverkoop.

De Pas Proeft deze zomer nog meer! Zomerse Wijnen op 10 juni, Bier op 1 juli, Gin op 8 juli, en voor na de zomer Whisky op 14 oktober.

Teeravond: Bij De Pas hebben we sinds dit jaar nieuwe munten. Alle oude munten, bonnen, vouchers en tegoeden gaan daarmee komen te vervallen. Tot en met 18 juni zijn deze geldig en op 18 juni houden we een Teeravond! Deze avond wordt verrijkt met een optreden van de band “Rond de Vijftig”. De toegang op deze avond is gratis!