Weer een verlies voor WHV

KELDONK/LOOSBROEK - In een gelijk opgaande wedstrijd, trok Keldonk aan het langste einde en in de tweede helft werd het verschil door deze ploeg gemaakt.

WHV begon de wedstrijd sterk en zette druk op de verdediging van Keldonk. Keldonk wist hier niet goed mee om te gaan en dit leverde WHV en aantal goede kansen op. Roel Lunenburg en Daan van Bladel kregen de grootste kansen in de eerste helft die niet werden benut. In de loop van de eerste helft kwam Keldonk wel weer sterk terug. Vooral uit corners was het erg gevaarlijk voor de goal van WHV. Uiteindelijk scoorde Keldonk de 1-0 door een kopbal uit een voorzet. WHV kwam wel sterk terug door nog voor het rustsignaal de 1-1 binnen te schieten. Kay van Erp schoot een vrije trap hard raak in de onderhoek. Ruststand 1-1.

De tweede helft kwam Keldonk sterk uit de startblokken en scoorde direct de 2-1. Weer een tegenslag in de wedstrijd voor WHV, maar WHV gaf niet op. WHV kreeg hierna een aantal goede kansen om terug te komen en er werd zelfs een penalty gemist. Wat WHV de tweede helft niet lukte, lukte Keldonk wel. Ze maakte uiteindelijk ook nog de 3-1, wat voor WHV de genadeklap was in de wedstrijd. 3-1 was dan ook de eindstand.

Strijdbaar kon WHV twee keer terugkomen van een achterstand, maar de punten bleven uiteindelijk bij en in Keldonk.