Afbeelding

Verslag open Toernooi TVV ‘82

Sport

VORSTENBOSCH - TVV ’82 in Vorstenbosch heeft van 28 maart tot en met 3 april het Verstegen Open Dubbel Toernooi georganiseerd. Door de corona- perikelen werd pas laat duidelijk dat het toernooi door kon gaan, maar dat stond de organisatie niet in de weg, want er was geen twijfel; het moest doorgaan. De tijdslijn was kort, maar gelukkig was er voldoende animo om in acht categorieën van start te gaan. Net als andere jaren werd gestart met poules om later via een afvalschema te strijden om de felbegeerde finaleplaatsen en uiteindelijke winst. Naast de vaste kern konden ook dit jaar weer veel nieuwe deelnemers welkom geheten worden. De reacties waren goed. Op de baan was het volle bak en daarna heerlijk genieten van een hapje en een drankje.

Wat het weer betreft zijn we inmiddels veel gewend, maar dat vanwege sneeuwval de wedstrijden donderdagavond 31 maart gestaakt moesten worden, had niemand verwacht. Het leverde mooie plaatjes op, maar voor de spelers en de banen was het niet best. Geholpen door dooi en enkele vrijwilligers was vrijdagmiddag de baan gelukkig weer sneeuwvrij en kon het toernooi doorgaan.

De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi. Dank aan alle deelnemers en supporters en natuurlijk dank aan sponsoren Verstegen Elektro Technisch Installatiebureau en Van Tilburg Mode en Sport. De liefhebbers kunnen 25 maart tot en met 2 april 2023 alvast in hun agenda zetten want dan gaan we er weer voor.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding