Winst voor Korloo

LOOSBROEK - Op zondag 20 maart speelden Korloo de tweede wedstrijd tegen Springfield. De vorige wedstrijd tegen Springfield hadden ze helaas met 1 doelpunt verschil verloren, dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

De wedstrijd begon fel, er werden mooie kansen gecreëerd en afgemaakt, Korloo wist de voorsprong te pakken en te behouden. Er werden veel vrije ballen en strafworpen gegeven en er werd veel gescoord, Korloo ging de rust in met een voorsprong van 10-8.

Na de rust had Korloo wat moeite om de korf te vinden. Hierdoor wist Springfield terug te komen naar een voorsprong van 12-13. Gelukkig wisten we de rust goed te behouden. Korloo wist de wedstrijd weer naar de hand te zetten en de wedstrijd werd afgefloten bij een uitslag van 14-13. De winst nemen we na deze spannend wedstrijd mee naar Loosbroek!

Op zondag 27 maart staat onze laatste binnenwedstrijd gepland om 11.45 uur in het Zwijsen College in Veghel, tegen SCMH 1.