Afbeelding

Helden Zondagse Muziek in de dop…

Activiteit

NISTELRODE - 10 en 12 jaar! Zo oud zijn de jongste muzikanten die aanwezig waren bij CC Nesterlé tijdens de informatieavond op 8 juli. Maar liefst negentien muzikanten uit Bernheze meldden zich aan om te spelen in een band voor één moment! Een pop-up band. Of ze nou ooit in een band gespeeld of gezongen hebben of daar altijd al van gedroomd hebben; ‘Helden van de Zondagse Muziek’ is dé mogelijkheid om als muzikant of zanger/zangeres op te treden. 

Samen met de inschrijvers werd gekeken wat de mogelijkheden zijn tot het formeren van verschillende pop-up bandjes. De negentien deelnemers kozen voor rock & blues, sixties, pop & soul en country. Bij rock & blues zat het grootste aantal muzikanten. De kennismaking verliep gezellig. Elk groepje heeft al een eerste repetitieavond en een oefenlocatie afgesproken. Eén groepje heeft zelfs al een heel repertoire voorgesteld aan elkaar!

Ook zo benieuwd wat ze er samen van gaan maken? Kom naar hun optreden! Deze Helden van de Zondagse muziek spelen op 10 oktober 2021, 16 januari 2022 of 6 maart 2022 bij CC Nesterlé.