Winterwandeltocht Bernheze 2020 gaat niet door
Winterwandeltocht Bernheze 2020 gaat niet door

Winterwandeltocht Bernheze 2020 gaat niet door

Algemeen

BERNHEZE - Helaas kunnen we als gevolg van de Corona regels de geplande Winterwandeltocht voor 27 december niet door laten gaan. Alles was voorbereid en gepland, echter met de huidige mogelijkheden als gevolg van de regels van de regering is het niet mogelijk om zoveel wandelaars een tocht te laten lopen met de vereiste afstand van elkaar. 

In overleg met de gemeente Bernheze zijn we tot de conclusie gekomen dat het niet verantwoord is in de huidige situatie. Zowel bij start, tussenstop als eindpunt lukt het niet om de stroom deelnemers op de gewenste wijze te laten wandelen. Ook mensen afzonderlijk laten wandelen zonder voorzieningen is niet mogelijk vanwege de onderlinge ontmoetingen die ongetwijfeld plaatsvinden.

We hopen dat volgend jaar de situatie weer normaal kan gaan verlopen en dat we na Kerstmis 2021 deze wandeltocht weer kunnen organiseren. Vanzelfsprekend nog groter en mooier dan we nu al bedacht hadden. Heel graag hadden wij u een lekkere wandeling aangeboden maar het is helaas niet mogelijk.

Graag tot volgend jaar. 

Organisatiewerkgroep:
Meierijsche Museumboerderij Heeswijk-Dinther
Scouting Mira Ceti Nistelrode