Korloo verliest eerst uitwedstijd

Loosbroek

LOOSBROEK - Zondag 13 september stond de eerste uitwedstrijd van Korloo 1 op het programma, tegen Vessem/Winty 1. Na de eerste overwinning van vorige week hoopte Korloo opnieuw de winst te pakken. Het doel werd snel geopend door een afstandschot van Korloo. Na vele kansen bleven doelpunten uit en was het Vessem die de 1-1 maakte. Korloo probeerde via diverse aanvallen kansen te creëren maar had moeite om de korf te vinden. Vessem maakte net voor de rust nog 2 doelpunten, dit resulteerde in een 3-2 ruststand.

In de rust werd  besproken dat de verdediging wat feller moest en de rollen in de aanval duidelijk afgesproken moesten worden. We begonnen de 2e helft weer fel en maakte al snel de gelijkmaker. De verdediging zwakte af en Korloo had moeite de druk te houden waardoor Vessem een aantal afstandschoten kon scoren en hierdoor met 3 punten verschil kon uitlopen. Korloo liet het hier niet bij zitten en kwam terug tot een gelijkspel 6-6. Helaas kon Korloo deze inhaalslag niet volhouden en liep Vessem weer uit met 2 doelpunten. Met nog 5 minuten op de klok was het erg spannend, Korloo wist nog een strafworp te verzilveren maar helaas was dit niet voldoende om de winst mee naar huis te nemen. Dit resulteerde in een eindstand van 8-7 in het voordeel van Vessem-Winty 1.