Kaartverkoop Pronkzitting Rooie Tesneuzik
Kaartverkoop Pronkzitting Rooie Tesneuzik

Kaartverkoop Pronkzitting Rooie Tesneuzik

Sport

KRULLENDONK - Net als vorig jaar worden de pronkzittingskaarten van Stichting de Rooie Tesneuzik online aangeboden. In 2020 is de pronkzitting gepland op 10, 11, 16, 17 en 18 januari.

Op 20 november 2019 vanaf 19:00 uur is er een mogelijkheid om via een paar drukken op de knop kaarten te bestellen voor één van de avonden. Op basis van het Visitor Control platform heeft Weerdenburg Web Works een gebruiksvriendelijk programma ontwikkeld. Dit betekent dat het thuis kan worden geregeld achter de eigen computer. Gemak dient de mens.

Er zal een link beschikbaar zijn op de homepage van onze website www.rooietesneuzik.nl. U kunt maximaal 4 kaarten per persoon bestellen voor een avond naar keuze. Na het bestellen moet direct worden betaald via iDeal. Hierna ontvangt u een mail om de kaarten uit te printen of te downloaden op uw telefoon. Bij binnenkomst op de pronkzitting-avond worden de kaarten gescand. Er is geen andere manier om kaarten te kopen.
Stichting Rooie Tesneuzik heeft geen mogelijkheid om kaarten om te ruilen voor een andere datum, dus als dit gewenst is zal het zelf onderling geregeld moeten worden (eventueel via Facebook).