WHV speelt gelijk

Loosbroek

LOOSBROEK - In een boeiende wedstrijd hebben WHV en FC Uden uiteindelijk met 2 – 2 gelijk gespeeld. In de eerste helft ging het op en neer met een beter begin voor WHV. In de 7e minuut opende WHV de score door een mooie aanval over rechts. Niels vd Wielen ging vol door en hij gaf de bal strak voor en Yorick vd Rakt scoorde 1 – 0. Hierna nam Fc Uden het heft in handen en zette WHV vast op eigen helft. WHV stond echter goed en gaf bijna niks weg. Het loerde op de counter en het was eenmaal dicht bij de 2 – 0 maar de goal van Thijs Lunenburg werd onterecht voor vermeend buitenspel afgekeurd. Het spel golfde op en neer en het was een spannend duel.

Na rust kwam Fc Uden beter uit de startblokken en in de 46e minuut scoorde Fc Uden al meteen de 1 – 1. WHV was niet onder de indruk en zocht weer de aanval. Beide teams gingen vol voor de winst en in de 60e minuut was het een mooie aanval van WHV. Yorick van de Rakt zette goed voor op links en Bart vd Wielen scoorde de 2 – 1. Hierna zette Fc Uden alles op de aanval en ging achter een op een spelen. WHV loerde op de counter en was een paar keer dichtbij de 3 – 1 maar Thijs Lunenburg had geen geluk en het bleef lang spannend. Uiteindelijk viel toch nog de 2 – 2 . In de 90e minuut was het de spits van Fc Uden die de 2 – 2 scoorde. WHV was dicht bij de overwinning maar helaas zat er een overwinning net niet in.

Volgende week speelt WHV uit bij koploper Elsendorp. Een belangrijke pot voor WHV, maar als de inzet net zo groot is als de afgelopen week dat zit er een goed resultaat zeker in.