Het jaar uit met (h)eerlijke sprankelende bubbels!
Het jaar uit met (h)eerlijke sprankelende bubbels!

Het jaar uit met (h)eerlijke sprankelende bubbels!

Heeswijk-Dinther

U wilt het jaar Fair afsluiten? Dan heeft de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther de oplossing voor u in huis. Vonkelwijn! Deze feestelijke wijn is licht droog en fruitig van smaak. De wijn kreeg in de Grote Hamersma wijngids 2013 maar liefst een 7. 

Vonkelwijn
Vonkelwijn is de Zuid-Afrikaanse naam voor mousserende wijn. ‘Vonkel’ verwijst naar de luchtbelletjes die de wijn doen sprankelen en fonkelen. Het is een perfecte wijn als er iets te vieren is en een voortreffelijke begeleider van oliebollen en appelflappen. Daarnaast is de Vonkelwijn ook te gebruiken als ingrediënt in diverse gerechten. Speciaal voor de feestdagen heeft de Wereldwinkel een gratis recept voor u te weten: Vonkelcoctail met notenrotsjes. Het recept en bijna alle ingrediënten voor deze cocktail zijn verkrijgbaar in de Wereldwinkel Heeswijk-Dinther.

Citrusdal Wines
De wijn wordt geproduceerd door het wijnhuis Citrusdal Wines, een samenwerkingsverband van 10 Zuid-Afrikaanse wijnboeren. Het bedrijf koopt de druiven in van de boerderijen en bottelt het tot kwaliteitswijn. Fair Trade Original, de importeur van de wijn, is als vaste klant van Citrusdal Wines nauw betrokken bij de ontwikkelingsactiviteiten. Fair Trade Original ondersteunt de training van de medewerkers op de boerderijen die zich richten op sociale ontwikkeling.

Met de aankoop van een fles Vonkelwijn begint u het jaar (h)eerlijk en geeft u de producent een
kans op een beter bestaan. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. De Vonkelwijn kost slechts € 9,99. Zo snijdt het mes aan twee kanten. De Vonkelwijn, voorzien van een kurk om te knallen tijdens de jaarwisseling, staat voor u klaar in de Wereldwinkel in Heeswijk-Dinther gevestigd aan de Jonker Speelmanstraat. Kijk voor meer informatie op www.heeswijkdinther.wereldwinkel.nl.

Het jaar uit met (h)eerlijke sprankelende bubbels!