XRC Services wint de Gouwe Kreuge 2016
XRC Services wint de Gouwe Kreuge 2016

XRC Services wint de Gouwe Kreuge 2016

Sport

Op een druk bezochte Prinsenreceptie in Heesch is bekend gemaakt dat XRC Services de Gouwe Kreuge wint in 2016. De uitreiking is op 30 januari in ‘t Tunneke. Met het winnen van de onderscheiding ‘Gouwe Kreuge’ treedt XRC Services in de voetsporen van onder andere Vetipak en Vloerenbedrijf van Berkel. ICT-dienstverlener XRC Services wint de prijs omdat het zich verdienstelijk heeft gemaakt gedurende dit en de voorgaande jaren. Het maatschappelijk belang en het belang voor de samenleving in het algemeen staan hierbij hoog in het vaandel.

XRC Services heeft sterk bijgedragen aan de lokale en regionale werkgelegenheid, waardoor een flexibele organisatie klaarstaat om de hun klanten te ontzorgen. XRC Services ontzorgt haar klanten op het gebied van IT en communicatie door middel van advies, software, hardware en (installatie)diensten. Of het nu gaat om de noodzakelijke dataverbindingen voor telefonie-omgevingen, beveiligingssystemen, multimediadiensten, kassacommunicatie, pinautomaten, netwerkbekabeling, ICT-beheer of servicediensten. XRC Services doet dit met grote maatschappelijke betrokkenheid, met binding en ondersteuning van lokale ondernemers en met een sterk team van medewerkers. Daarnaast neemt XRC Services haar sociale verantwoordelijkheid en toont betrokkenheid door het ondersteunen van vele initiatieven zoals sportclubs, de XRC Bernhezeloop, maar ook KWF en Cultureel Centrum de Pas.

In 2014 werd XRC Services genomineerd voor Ondernemer van het Jaar 2014 voor haar ondernemerschap in de vorm van innovatie- en doorzettingsvermogen, creativiteit en vernieuwingsdrang. Tijdens het Bernhezer Business Event werd toen de winnaar bekend gemaakt. XRC Services eindigde toen op een gedeelde tweede plaats.

De Gouwe Kreuge is een onderscheiding van Stichting Carnavalsviering Heesch die jaarlijks wordt uitgereikt. In het verleden werd deze onderscheiding aan nationale bedrijven uitgereikt, maar sinds 2001 richt de Gouwe Kreuge-commissie zich op regionale bedrijven.

Op 30 januari vindt het Gouwe Kreuge bal plaats in ‘t Tunneke. Rond 20.30 uur wordt de Gouwe Kreuge uitgereikt door Prins Porcus XLV aan een delegatie van XRC Services. Aansluitend is er een bijzonder gezellige feestavond m.m.v. de band Da Vinci.

XRC Services wint de Gouwe Kreuge 2016