Feesterij De Hoefslag per 1 januari nieuwe eigenaar
Feesterij De Hoefslag per 1 januari nieuwe eigenaar

Feesterij De Hoefslag per 1 januari nieuwe eigenaar

Gemeentenieuws

Feesterij De Hoefslag zal ten opzichte van 2012 een hele metamorfose ondergaan in 2013. Nico en Monique Meulendijks zetten deze aanpassing op hun conto. Theo van der Heijden heeft de afgelopen tijd al zichtbaar afstand gedaan van de kleinere bijeenkomsten, vergaderingen en feestjes. De jaarwisseling is voor Theo een moment van afscheid nemen, voor Nico en Monique betekent dit moment een nieuwe uitdaging, in De Hoefslag.

19 jaar geleden kreeg de Feesterij aan het Laar een nieuwe eigenaar. Zo’n 9 jaar geleden werd ook het organiseren van groepsactiviteiten opgestart, de locatie van ZinInEenFeestje.nl zit in de Kromstraat in Nistelrode. Op die manier kunnen de groepsactiviteiten gecombineerd worden met de activiteiten van zaal De Hoefslag. Theo werkte hier altijd met zichtbaar plezier en blijft dit ook doen met Zinineenfeestje.nl.
Theo is dankbaar voor de vaste klandizie die ze mochten ontvangen. CS De Wevers met de prinsonthulling/receptie, de vele feesten en jubileumfeesten die hier gevierd werden, maar ook haalt hij de kerst-thema-avonden aan, waarbij het altijd ‘n ‘volle bak’ was.

Om gezondheidsredenen moest hij de laatste maanden voor elke activiteit in De Hoefslag personeel inschakelen. Voor Theo is december 2012 daarom een goed moment om deze tak van zijn bedrijf af te stoten. Wat, volgens de ondernemers, niet hoeft te betekenen dat de samenwerking stopt. Alle faciliteiten zijn aanwezig en de nieuwe uitbaters kunnen zo aan de slag.

Horeca in het bloed
Vol nieuwe ideeën, vertelt Nico enthousiast: “Het is nu teveel om op te noemen, kom over enkele weken nog eens terug, dan hebben we alle plannen uitgewerkt.” De verkoop is heel snel gegaan, begin december gingen de partijen in gesprek en 1 januari is de sleuteloverdracht. “We hebben nog veel te doen en daarbij werken we beiden nog en blijven dat nog even doen.”, vertelt Monique die bij hetzelfde bedrijf werkt als Nico. Nico kwam na het behalen van zijn koksdiploma in de horeca terecht. Nu heeft hij al vele jaren in de foodindustrie een leidinggevende functie. Naast zijn vaste baan heeft hij ook al enkele jaren Nico’s Catering. Het werken als zelfstandige is hem niet vreemd en hij is dan ook steeds een stap vooruit, vertelt Monique.
De activiteiten zijn meestal ’s avonds en in het weekend en als er niets te doen is hoeft er ook niemand aanwezig te zijn, dus dat is een voordeel. 
 

Feesterij De Hoefslag per 1 januari nieuwe eigenaar