Stukje Nisseroi in Oostenrijk

Algemeen

 
Niet alleen in Nistelrode is men steeds in voor vernieuwing. Ook Nisseroise in het buitenland weten zich te onderscheiden. Zo woont Marlon Hiltpolt - van Dijk met haar man Edi en de kinderen al 27 jaar in Oostenrijk, in haar ‘eigen stukje Nisseroi in Oostenrijk’. In Seefeld hebben ze hun appartementen kompleet verbouwd en nieuw ingericht. Begin December zijn de 5 appartementen klaar voor verhuur en hopen ze veel Nisseroi’s volk te mogen begroeten ….

Familie Hiltpolt
In Nistelrode mochten we al verschillende keren kennismaken met de vrijgevigheid van de familie Hiltpolt. Tijdens de Boerenbruiloft van Eric en Elly van Dijk in 2005, die georganiseerd werd door de Ex Leden van Carnavalsstichting De Wevers werd een verblijf in een van de mooie appartement in St. Hubertus - Seefeld verhandeld tijdens de veiling van de boerenbruiloft. Ook heeft Marlon grote bewondering voor Toon van Kessel en voor zuster Henriette en dat resulteerde ooit de opbrengst van een appartement verhuur voor het goede werk van Toon.
Haus St. Hubertus –Seefeld in Tirol
Marlon heeft het samen met haar man Edi en haar drie kinderen Tom – Laura - David, die allen Nederlands praten, heel goed naar haar zin in Seefeld. Ook de familie van Marlon in Nederland, de familie van Dijk weet de weg blindelings te vinden.
In November komt zus Elly voor een poetsvakantie en zal dan door haar man en broer Mario weer opgehaald worden. Een hele trip maar de nieuwe appartementen zullen dan ook helemaal klaar zijn voor de nieuwe gasten.

Ze zijn dan ook heel trots op de nieuwe appartementen die te huur zijn. Behalve dat ze mooi en heel ruim zijn ligt Huis St. Hubertus op 2 minuten loopafstand van het centrum. De nieuwe appartementen variëren van 50m2 tot 100 m2 groot en liggen heel rustig met een grote mooie tuin en heeft een schitterend uitzicht op de Seefelder bergen.

Rolstoelvriendelijk
Heel speciaal is het nieuwe appartement dat kompleet gebouwd en ingericht is voor rolstoelgebruikers en mensen slecht ter been. Onder andere zijn de douches helemaal aangepast met de regels die daarvoor gelden en de lichtknoppen zitten op de goede hoogte, een echt rolstoelvriendelijk appartement en maar liefst 100m2 groot.

Ga snel kijken op de website en lees… Nieuw in Seefeld: Onbezorgd genieten van een 'drempelloze' vakantie voor rolstoelgebruikers!!


Naam: Familie Hiltpolt-van Dijk
Telefoon: 0043- 5212-3983
Email: st.hubertus@seefeld-in-tirol.net
www.seefeld-st-hubertus.at