Afbeelding

Oproep tot Getuigen: Ongeval Hondstraat op 7 december

112 nieuws

HEESWIJK-DINTHER - Op 7 december, omstreeks 11.05 uur, vond er een verkeersincident plaats op de Hondstraat, komende vanuit richting Heeswijk-Dinther. Een lichtgrijze bestelbus, mogelijk een Opel Vivaro, raakte daarbij een jonge fietser die vanuit de Schoolstraat kwam en linksaf de Hondstraat wilde inslaan.

De aanrijding resulteerde in een valpartij voor de dochter, gelukkig zonder ernstig letsel, maar haar fiets liep aanzienlijke schade op. Het voertuig, dat met hoge snelheid doorreed, verliet de plaats van het incident zonder zich om het slachtoffer te bekommeren.

De ouders van het meisje doen nu een dringende oproep aan eventuele getuigen, mensen met een webcam in de omgeving of die informatie hebben over de identiteit van de bestuurder van de lichtgrijze bestelbus. Ze willen graag in contact komen met mensen die iets gezien hebben dat kan bijdragen aan het oplossen van deze zaak.

In een openhartige boodschap laten de ouders weten dat, mocht de bestuurder tot inkeer komen, ze bereid zijn om met hem of haar in gesprek te gaan. Ze benadrukken dat de politie deze zaak serieus neemt en doorrijden na een ongeval als een ernstige overtreding beschouwt.

De politie is momenteel actief bezig met het onderzoek naar dit ongeval en roept ook getuigen op zich te melden. Het is van groot belang dat de verantwoordelijke bestuurder zich meldt om de gevolgen van deze gebeurtenis recht te zetten.

Mocht u informatie hebben, neem dan contact op met de lokale politie of met de familie van het slachtoffer. Samen kunnen we bijdragen aan het oplossen van deze zaak en het herstellen van gerechtigheid.

v.l.n.r Ingrid Verkuijlen (vicevoorzitter Platform Toerisme Maashorst), Burgemeester Hans
van der Pas, Wethouder Jeroen van den Heuvel en Ben Maathuis (voorzitter
Platform Toerisme Maashorst)
Ondernemend Bernheze 21 minuten geleden Lancering toeristisch magazine Explore Maashorst
Afbeelding
Sport 9 uur geleden Zevende trekking jeugdlotto
Afbeelding
Ondernemend Bernheze 21 uur geleden Moments & More Nistelrode start met bezorgen!
Met poppetjes en andere hulpmiddelen worden situaties duidelijker en concreter gemaakt
Ondernemend Bernheze 23 uur geleden Kracht uit jezelf, alles begint bij jou
Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:57 Beleef de historie tijdens de historische optocht van het Boerenbondsmuseum
Afbeelding
Kunst & Cultuur 19 apr, 11:20 50-jarig jubileum met twee dagen non-stop muziek van 10.00 tot 17.00 uur op PFN XXL-jubileumplein