Afbeelding
Rini Gijselhart

Zonnebloem Nistelrode maakt kennis met de muziek-bingo

Welzijn & Maatschappij

NISTELRODE - Op donderdag 18 april was de “Zonnebloemzaal” flink gevuld met Zonnebloemgasten, die allemaal heel erg nieuwsgierig waren naar wat een muziekbingo nu precies inhield.

Terwijl de laatste gasten binnen stroomden, werd iedereen welkom geheten met een lekker kopje koffie of thee en een heerlijke koek.

Er werden muziekbingo-kaarten uitgedeeld en de spelregels uitgelegd. Het muziekspektakel kon beginnen: heel veel Nederlandse succesnummers van vroeger werden één voor één afgespeeld en iedereen zong uit volle borst mee. Had je de titel van het lied op je bingokaart staan dan mocht je dat doorstrepen. Heel eenvoudig dus maar wel heel ontspannend want de sfeer was gezellig en de muzikale noten vlogen over de tafels. 

Tijdens de pauze kon iedereen even zijn of haar keel smeren met een lekker drankje en ook de warme hapjes gingen er goed in. 

Daarna ging het zingen weer op volle kracht verder en de winnaars met een “BINGO” kregen een leuk en smaakvol prijsje.

Het was een geslaagde middag!

Dank aan alle vrijwilligers die mee hielpen om alles goed te laten verlopen maar vooral dank aan Antoinette en Thea voor het organiseren en uitvoeren van deze mooie middag.