Afbeelding

Nieuw: een sfeervolle kerstreis naar Engeland

Welzijn & Maatschappij

HEESCH - De reiscommissie van KBO Heesch en reisorganisatie BTR wil inventariseren of er animo is om dit jaar een kerstreis te maken naar Londen van donderdag 21 tot en met maandag 25 november. Tijdens deze reis kun je genieten van de sfeervolle kerstambiance in Londen.

Het programma is als volgt:

Dag 1: Heenreis naar Londen met een touringcar en per ferry de oversteek naar Dover. Vandaar uit reizen we verder naar Rochester waar het diner en de overnachting is.

Dag 2: De reis wordt na het ontbijt vervolgd naar het in kerstsfeer verkerende Londen. Hier maken we allereerst een sightseeing tour, waarna er vrije tijd is. Ook staat een lichtjestour in de avond op het programma. De dag eindigt in het hotel voor een diner en overnachting.

Dag 3: We bezoeken deze dag wat kerstmarkten en Hyde Park. Na het ontbijt vertrekken we naar Greenwich waar ook een kerstmarkt te bezichtigen is die op de Werelderfgoedlijst staat. Na de lunch wordt Hyde Park bezocht of is er een optie een musical te bezoeken. Hierna een diner en overnachting in het hotel.

Dag 4: Bezoek aan Canterbury, een stad met een prachtig historisch centrum en kathedraal die eveneens op de Werelderfgoedlijst staat. Na een mooie route door het graafschap Kent rijdt de chauffeur je weer terug naar het hotel voor diner en overnachting.

Dag 5: Terugreis naar Nederland met de ferry naar Calais waarna het afscheidsdiner in Nederland plaatsvindt en waar je weer naar de opstapplaats wordt teruggebracht én terug kunt kijken op een mooie reis!

Kosten € 525,- per persoon en administratiekosten.
Toeslag € 80 voor een eenpersoonskamer
Verzorging halfpension
Niet inbegrepen zijn de entreegelden en de reis- en annuleringsverzekering.

Heb je interesse in deze reis? Laat het weten door een e-mail te sturen naar reizen@kboheesch.nl.