Afbeelding

Kerststerren voor gasten Zonnebloem HDLV

Welzijn & Maatschappij

HEESWIJK-DINTHER/LOOSBROEK/VORSTENBOSCH -- Het jaar 2020 was voor de gasten van de Zonnebloem HDLV een bijzonder jaar. Dit jaar wilden wij ons 50 jarig bestaan vieren. Het begin was mooi. Een optreden van Cor Swanenberg in januari en het jubileum in maart als hoogtepunt.

Toen kwam corona. Alles ging dicht en de festiviteiten konden geen doorgang meer vinden. Het bestuur besloot toen om wat activiteiten op afstand te doen en natuurlijk coronaproef. (o.a. pannenkoeken bakken en thuis bezorgen)Hierin zijn wij volgens ons wel in geslaagd.

Als afsluiting van het jaar en natuurlijk met Kerstmis in het vooruitzicht, werd er nog een activiteit georganiseerd. We hadden het geluk dat een goede sponsor ons financieel wilde ondersteunen. Met dit in ons achterhoofd, kwam het idee, onze gasten te verblijden met een mooie Kerstster en een doosje met bonbons. De Kerststerren werden besteld en de doosjes werden gevuld.

Afgelopen hebben we de verrassingen bezorgd bij de gasten, natuurlijk coronaproef. Wij hopen dat we hiermee onze gasten toch nog een mooie afsluiting van een bewogen jaar hebben kunnen bezorgen.

Wij wensen iedereen toch Fijne feestdagen en hopen dat we in 2021 onze activiteiten te kunnen hervatten.

Blijf gezond!

Afbeelding
Ondernemend Bernheze 15 uur geleden Nieuwbouwprojecten Bernheze
Afbeelding
Sport 16 uur geleden Zomerchallenge TC Telro Tennis en Padel voor volwassenen
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 17 uur geleden Perkplantjes voor ALS
Afbeelding
Gemeentenieuws 18 uur geleden Gemeente Bernheze start proef kabelgoottegels voor elektrisch laden
Afbeelding
Kunst & Cultuur 18 uur geleden 50 jaar De Elleboog: Scouting Heesch geeft fotoboek uit
Afbeelding
Kunst & Cultuur 18 uur geleden SCC De Pas organiseert