Afbeelding

Vier de lente op 23 maart in Heesch

Ondernemend Bernheze

HEESCH - De lente komt eraan en dat blijft in Heesch niet onopgemerkt. Centrum Management Heesch en Stichting Aangenaam Heesch organiseren namelijk zaterdag 23 maart het Aangenaam Lente Event. Een evenement waarin fleurige bloemen – in het bijzonder tulpen - centraal staan.

Met of zonder spaarkaart
Zaterdag 23 maart kan iedereen van 11.00 tot 16.00 uur een volle spaarkaart, uitgegeven door de winkeliers in hartje Heesch, inwisselen tegen een prachtig bosje bloemen. Bij iedere aankoop van € 25,- bij een aangesloten winkelier ontvang je één zegel (maximaal vijf zegels per transactie). Bij tien zegels heb je een volle kaart. Per persoon mag je tijdens het Aangenaam Lente Event maximaal vier spaarkaarten inwisselen tegen bloemen. Wie geen kaart inwisselt kan ook gewoon een fleurige bos kopen. Zowel voor de spaarkaarten als de vrije aankopen geldt: op = op. Wie zeker wil zijn van een bosje doet er dus goed aan om niet te laat van huis te vertrekken.

Gezellig in de draaimolen
Tijdens het evenement gebeurt er heel wat meer dan louter de verstrekking van bloemen. Op deze dag lopen er bloemenmeisjes rond die gratis feestelijke bloemen uitdelen. Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven op het springkussen, in de fraaie draaimolen kunnen de kids lekker hun rondjes maken en met stoepkrijten kunnen ze de aller-allermooiste boeketten illustreren.

Welkom in hartje Heesch
De lente is voor velen het fijnste seizoen van het jaar. Het seizoen waarin de natuur weer tot leven komt. Het aantal zonuren neemt weer in rap tempo toe en iedereen lijkt nog net wat gezelliger dan anders. Gezellig gaat het 23 maart sowieso worden in hartje Heesch bij fontein Labrys.

Vier het mee en mis het niet!

Afbeelding
Afbeelding
Ondernemend Bernheze 11 uur geleden Nieuwbouwprojecten Bernheze
Afbeelding
Sport 12 uur geleden Zomerchallenge TC Telro Tennis en Padel voor volwassenen
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 12 uur geleden Perkplantjes voor ALS
Afbeelding
Gemeentenieuws 13 uur geleden Gemeente Bernheze start proef kabelgoottegels voor elektrisch laden
Afbeelding
Kunst & Cultuur 14 uur geleden 50 jaar De Elleboog: Scouting Heesch geeft fotoboek uit
Afbeelding
Kunst & Cultuur 14 uur geleden SCC De Pas organiseert