Afbeelding

Bedrijfsbezoek en ledenbijeenkomst bij Alpacafarm Vorstenbosch

Ondernemend Bernheze

Ondernemers uit Bernheze, Maashorst en Oss verenigen zich, zodat ze elkaar kunnen ontmoeten. Tijdens bedrijfsbezoeken, vier per jaar, krijgen ze een kijkje in de spreekwoordelijke keuken en gaan ze vol inspiratie weer naar huis. Zo ervaren ze dat andere ondernemers ook kampen met de uitdagingen die zij zelf ervaren en soms leren ze de oplossing kennen die een collega-ondernemer al gevonden heeft. Een lidmaatschap dat inspireert.

Ledenbijeenkomst
De komende ledenbijeenkomst zijn de leden van MOOS te gast bij Willem-Mathijs & Anne van de Alpacafarm in Vorstenbosch. We krijgen een kijkje in de keuken van deze veelzijdige alpacaboerderij. Tijdens hun bedrijfspresentatie zullen Willem-Mathijs en Anne ook hun ervaringen op het gebied van PR en social Media met de aanwezigen delen. Onder andere hoe Chantal Janzen met haar roze camper op bezoek kwam. Maar ook andere bekende Nederlanders zoals Guus Meeuwsen en Chiel de Winter de Alpacafarm wisten te vinden. Maar hoe bereik je de mensen uit de eigen regio? Deze en meer vragen zullen aan bod komen.

Hulp- en Zoekvragen
Tijdens een voorstelronde worden gelijker tijd hulp- en zoekvragen gesteld. Ook worden enkele ervaringen gedeeld naar aanleiding van de vorige hulp- en zoekvragen die gesteld zijn tijdens de ontbijtbijeenkomst bij De Linde in Reek.

Naast de bijeenkomsten deelt de netwerkclub informatie via de nieuwsbrief en de nieuwssite www.meermaashorst.nl. Ook nieuwe leden worden voorgesteld, nieuws van de leden wordt gedeeld en alle organisaties in Bernheze, Maashorst en Oss zijn te vinden op deze website. 

Lid worden?
Andere ondernemers ontmoeten, je kennis delen en kansen benutten?
Volg je oerinstinct en ga naar www.maashorst-ondernemers.nl, de website van MOOS; Maashorst Ondernemers, ondernemen samen. 

Afbeelding