Afbeelding

Heesch gaat bijna Proeven in Stijl

Kunst & Cultuur

Heesch proeft in stijl 21 en 22 mei

HEESCH – Heb je het gezien? Dat prachtige overzicht van de deelnemers, mooi weergegeven op een plattegrond in DeMooiBernhezeKrant? Het is gemaakt voor jouw gemak. Zo kun je met vrienden, familie of collega’s afspreken op een plek die op de plattegrond staat. Ook al is het een feest om rond te lopen op het feestelijk aangeklede plein voor CC De Pas, met anderen samen is de gezelligheid groter. De restaurateurs en andere aanbieders van lekkere culinaire hapjes en drankjes weten ondertussen wat ze gaan serveren en ook de muziek staat te trappelen om er 21 en 22 mei een prachtige dag van te maken. 

De organisatie maakt elke dag een zonnedans voor mooi weer, maar volgens de weersverwachting mag ze daar ondertussen wel mee stoppen. Het belooft prima weer te worden! Het enige dat nog mag gebeuren is dat jij je vrienden, familie en collega’s uitnodigt om samen op 21 en/of 22 mei naar Heerlijk Heesch te gaan om samen te eten, drinken, babbelen en van de muziek te genieten. 

Er is voldoende tijd om langzaam de tijd aan je voorbij te laten gaan tijdens je bezoek. Zaterdag 21 mei is het evenement geopend van 17.30 tot 1.00 uur en zondag 22 mei van 12.00 tot 21.00 uur. Daarna wordt het plein weer omgebouwd tot parkeerterrein De Misse, maar nu kijken we vol verlangen uit naar de feestelijkheden op De Misse, de culinaire versnaperingen, de drankjes, de muziek en – natuurlijk – het aangename gezelschap. Tot ziens bij Proeven in Stijl!

Foto’s van het evenement en de bezoekers worden gepubliceerd op www.heerlijkheesch.nl.