Afbeelding

VVD: Het wordt beter in 2022

Gemeentenieuws

Na twee jaar van leren leven met corona, weer strenge maatregelen bij elke nieuwe golf, verdriet vanwege ziekte of zelfs overlijden van dierbaren, verlies van werk en/of inkomen, sociale beperkingen of zelfs eenzaamheid, zijn we natuurlijk allemaal wel toe aan een beter jaar. En dat is precies wat de fractie van de VVD-Bernheze u van harte toewenst.

Sterker nog, we hebben er ook vertrouwen in dat dat gaat lukken. De economie draait als een tierelier. Het nieuwe kabinet kan binnenkort aan de slag met de vele ambitieuze plannen die zijn gepresenteerd in het coalitieakkoord. Er zijn hoopgevende signalen over de Omikronvariant. Besmettingen leiden minder vaak tot ernstige klachten en nog minder tot ziekenhuisopnames. Wordt corona dan straks toch ‘gewoon een griepje’?

En ook voor Bernheze is er de hoop dat het een beter jaar wordt. Misschien bent u wel heel tevreden over hoe het nu gaat, maar de kans bestaat dat u graag wilt dat er nu eindelijk eens werk wordt gemaakt van het bouwen van huizen voor jongeren, ouderen, spoedzoekers en kleine gezinnen. Of wilt u nu eindelijk eens meer BOA’s en wijkagenten en een gemeente die de dienstverlening op orde heeft.

Misschien wordt het dan tijd om bij de gemeenteraadsverkiezingen een keer niet op de partij te stemmen, waar u altijd op gestemd hebt. Misschien deze keer op de VVD?

In de komende weken zullen wij onze kandidaten en vooral onze speerpunten aan u presenteren.

Ons motto is Bernheze blijft goed, wordt beter
Reageren via info@vvdbernheze.nl.

Paul Kremers, Kandidaat #6 VVD Bernheze

Afbeelding
Ondernemend Bernheze 10 uur geleden Nieuwbouwprojecten Bernheze
Afbeelding
Sport 11 uur geleden Zomerchallenge TC Telro Tennis en Padel voor volwassenen
Afbeelding
Welzijn & Maatschappij 11 uur geleden Perkplantjes voor ALS
Afbeelding
Gemeentenieuws 12 uur geleden Gemeente Bernheze start proef kabelgoottegels voor elektrisch laden
Afbeelding
Kunst & Cultuur 13 uur geleden 50 jaar De Elleboog: Scouting Heesch geeft fotoboek uit
Afbeelding
Kunst & Cultuur 13 uur geleden SCC De Pas organiseert