Korloo verliest nipt in gelijk opgaande wedstrijd

Loosbroek

BERGEIJK/LOOSBROEK - Voor Korloo 1 stond de eerste binnenwedstrijd op het programma. Deze werd thuis gespeeld tegen Eyckelkorf 1 uit Bergeijk. Een aantal jaar terug heeft Korloo voor het laatst tegen deze tegenstander gespeeld, wat maakte dat dit team vrij onbekend is voor de dames.

Na het eerste fluitsignaal begonnen beide teams direct fel aan de wedstrijd. Eyckelkorf opende de score met een doorloopbal, maar Korloo zorgde al snel voor de gelijkmaker. Korloo kreeg veel druk van de tegenstander maar wist alsnog verschillende mooie aanvallen te creëeren.

De teams gingen erg gelijk op aan elkaar waarbij Eyckelkorf vaak een kleine voorsprong nam. Echter lieten de dames van Korloo hen niet ver uitlopen wat resulteerde in een ruststand van 5-6 in het voordeel van Eyckelkorf.

Na de rust liep Eyckelkorf uit naar een verschil van 3 punten. Met verschillende aanvallen wist Korloo dichterbij te komen naar een stand van 8-10. Er stonden nog enkele minuten op de klok, wat betekende dat de wedstrijd nog niet beslist was. Het waren een aantal spannende minuten waarbij beide teams erg fel en gedreven waren op de winst.

Met een mooi afstanddschot wist Korloo dichterbij te komen, maar helaas was dit niet voldoende om een punt uit de wedstrijd te halen. De scheidsrechter floot af bij een stand van 9-10 in het voordeel van Eyckelkorf.

Zondag 8 december zal Korloo 1 haar volgende wedstrijd spelen tegen NeCa 1 in Hapert.