Afbeelding

Top weekend voor C-jeugd bij MHC Heesch

Sport

HEESCH - De afgelopen twee jaar heeft het jaarlijkse D-kamp van hockeyclub MHC Heesch door corona niet door kunnen gaan, en omdat de meesten van deze jongeren ook geen afsluitend kamp op hun basisschool hebben gehad, was er dit jaar speciaal voor hen (inmiddels C-jeugd), toch nog een kamp. Het was een geslaagd weekend met maar liefst 44 jongens en meiden.

Met dank aan de creatieve ideeën van het jeugdbestuur, begon het geweldige programma op 18 juni met een mix van knuppelhockey, streethockey en flesjesvoetbal. Na een heerlijke lunch met verse broodjes van de bakker was het tijd voor buikschuiven. Gezien het warme weer bood dit een aangename verkoeling. Na levend stratego bij Den Berg was er bovendien nog tijd om te zwemmen en te chillen, voordat de honger toesloeg. Na de welverdiende frietjes kon de jeugd de hervonden energie kwijt met Archery Attack en lasergamen, dankzij verschillende sponsoren. Ook een kampvuur met marshmallows ontbrak deze avond niet.

Op zondag was er voor de enigszins uitgeputte teams nog een leuk foto- en opdrachtenspel in het centrum van Heesch, waarbij het fanatisme van sommigen weer oplaaide!

Met dank aan vrijwilligers en sponsoren: Jumbo Heesch, Bart van de Ven Allround Timmerwerken en Montage, Bakkerij Antoon & Frans en Autobedrijf Langens.