Afbeelding

VV Heeswijk staat op tegen kanker

Sport

HEESWIJK-DINTHER - Op 14 en 15 mei 2022 staat VV Heeswijk op tegen kanker. Een weekend lang vragen we aandacht voor deze vreselijke ziekte. We organiseren activiteiten: een wielertocht op zaterdag, wandeltochten van 5 en 10 km op zondag, een fietstocht van zo’n 25 km op zondag en een KiKa-Cup voor kinderen tot 15 jaar op zondagochtend. Alle activiteiten (met uitzondering van de KiKa-Cup) kosten € 3,- per deelnemer en starten allemaal vanaf de voetbalclub. Iedere deelnemer krijgt als dank voor de deelname een consumptie!

Hoofdsponsor Dijkhoff verdubbelt!
De hoofdsponsor van onze voetbalvereniging, Gebr. Dijkhoff, wil graag een aanmoedigingsbijdrage leveren en heeft aangegeven de kosten van € 3,- per deelnemer aan de fietstocht, wielertocht en wandeltocht te verdubbelen! Een extra mooie motivatie om mee te doen. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan de activiteiten. De wandeltocht van 5 km is overigens wandelwagen- en rolstoeltoegankelijk.

Extra activiteiten
Op de voetbalclub is er op zondag ook een kleur- en schminkhoekje ingericht voor de allerkleinsten en zal er een mooie mascotte rondlopen. Op de zondag is het ook mogelijk om een speciale massage te boeken, verzorgd door mensen van het Netwerk Massage bij Kanker (www.massagebijkanker.nl). 

Daarnaast roepen we alle teams van onze vereniging op een bijdrage te leveren, zodat we samen een mooi bedrag op gaan halen. Samen met de leden zal er tijdens het weekend ook een mooi kunstwerk -een blijvend aandenken- gemaakt worden. Alles met als doel: aandacht te vragen voor kanker en zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek. 

Geld doneren
We halen geld op voor onderzoek naar kanker. Daarom doneren we het geld aan KWF en KiKa. We hebben een actiepagina geopend, waar je nu al geld kunt doneren. Al het opgehaalde contante geld zullen we ook doneren (we verdelen het over beide doelen). Ga naar www.vvheeswijk.nl om te zien hoe je kunt doneren of scan de QR-code bij dit artikel.

Tijdens het actieweekend staan er ook op de club donatieboxen om contant geld t geven. Alles is vrijblijvend en iedere bijdrage, groot of klein, is er één! 

Iedereen is welkom!
We hopen heel veel mensen te ontmoeten tijdens het actieweekend en samen een mooi bedrag op te halen. Iedereen is van harte welkom! Voor meer informatie kun je terecht op www.vvheeswijk.nl