WHV werkt hard, maar verliest

MIDDELAAR/LOOSBROEK - In de verre uitwedstrijd tegen Astrantia uit Middelaar heeft WHV hard gewerkt om een punt mee naar huis te nemen, maar verloor uiteindelijk geflatteerd met 3-0. Astrantia was de bovenliggende partij maar WHV stond in de verdediging haar mannetje, gaf niets weg en loerde op de counter. In de eerste helft kon WHV dit spelbeeld goed volhouden en was zelfs een paar keer gevaarlijk voor doel maar scoren ging helaas niet. Zoals gezegd knokte de hele ploeg met volle overgave en tot aan de rust bleef het 0-0.

Na rust hetzelfde spelbeeld, een verdedigend WHV en een aanvallend Astrantia wat zich steeds meer ging irriteren aan het goed verdedigende spel van WHV. Tot aan de 71ste minuut. Een verdediger van Astrantia kwam vanaf de middellijn met de bal gelopen en wilde deze voorgeven, echter raakte hij de bal totaal verkeerd en hierdoor verdween de bal kansloos over keeper Martijn Roefs in het doel; 1-0.

WHV was genoodzaakt de verdedigende stellingen te verlaten en de aanval te zoeken waardoor er meer ruimte kwam voor Astrantia om te voetballen. In de 83ste minuut was het voor de tweede keer raak. Een ongelukkige actie van een verdediger van WHV leidde tot een handsbal in de 16. Penalty voor Astrantia; 2-0. WHV probeerde het nog wel maar was onmachtig om het Astrantia nog moeilijk te maken. In de 89ste minuut werd het zelfs 3-0 door een klutsbal in de 16 meter bij WHV.