Afbeelding

Streekmarkt in Heeswijk-Dinther

Kunst & Cultuur

BERNHEZE -  Als op 28 januari van 11.00 tot 15.00 uur in de kas van Streekwinkel Boszicht in Heeswijk-Dinther weer diverse regionale producten worden aangeboden, is dat een kleine weergave van wat er in de regio aan trotse boeren en kleine ondernemers gevestigd zijn. Hun producten zijn met liefde gekweekt en gemaakt. Groente, zuivel, wijn, vlees en nog meer worden uitgestald en de bezoeker mag ze komen keuren en proeven. 

Nieuw Oss en omgeving is een club van betrokken inwoners die zien dat de dingen anders kunnen. Lokaal, duurzaam en liefdevol voor omgeving is de basis waarop activiteiten worden ontplooid. De streekmarkt in Heeswijk-Dinther is hier een voorbeeld van. Boeren staan voor grote uitdagingen en dit geldt ook voor de kleine lokale ondernemer. Een samenwerking tussen de leden en de boeren/ondernemers heeft de Streekmarkt van 28 januari tot stand gebracht. De organisatie ligt volkomen in handen van de vrijwilligers die aangesloten zijn bij Nieuw Oss en omgeving. Naast het ondersteunen van de lokale ondernemers zijn er initiatieven voor gezondheid, voeding, digitale infrastructuur, creativiteit en ontspanning en worden er lezingen gehouden die aanspreken.

De streekmarkt wordt eenmaal per maand op zaterdagen van 11.00 tot 15.00 uur gehouden in Heeswijk-Dinther. Koffie/thee en iets lekkers kunnen genuttigd worden op het centrale plein van de markt.

Meer informatie vind je op www.nieuwossenomgeving.nl of info@nieuwossenomgeving.nl.

Afbeelding