Afbeelding

Start Kersouwe kaartverkoop

Kunst & Cultuur

HEESWIJK-DINTHER - Aankomende zaterdag 9 april vanaf 10:00 uur start de kaartverkoop voor het nieuwe Kersouweseizoen voor iedereen en kun je kaarten bestellen voor alle voorstellingen van 2022 (mits niet uitverkocht). De kaartverkoop verloopt - uitsluitend - online via onze website: www.kersouwe.nl.

Veel plezier met het uitzoeken van jouw gewenste voorstellingen, en natuurlijk alvast een hele fijne avond of middag gewenst in ons Natuurtheater!

https://kersouwe.nl/

Goed om te weten

-Je komt in onze webshop terecht via de button ‘webshop’ op onze homepage of via een voorstellingspagina uit de agenda (klik op ‘bestel kaarten’).

-We werken met een nieuw kaartverkoopsysteem. Om in te loggen, heb je een nieuw wachtwoord nodig. Word jouw e-mailadres niet herkend? Maak dan een nieuwe account aan (tip: doe dat nu al!).

-Voor de voorstellingen van Youp van ‘t Hek en Theo Maassen geldt een maximum van 2 kaarten per besteller.

-Een aantal voorstellingen is doorgeschoven vanuit 2020. Reeds gekochte kaarten voor deze voorstellingen zijn nog steeds geldig. Ben je je kaarten kwijt? Via de login op onze website kun je in het menu via de optie ‘mijn tickets’ je kaarten terugvinden. Gebruik bij de login het e-mailadres waarmee je eerder kaarten besteld hebt.

-Enkele verschoven voorstellingen (De Dijk, Ilse DeLange en Danny Vera) zijn uitverkocht. Mochten hier nog kaarten voor terugkomen, dan gaan deze later in de verkoop.

-Heb je nog specifieke vragen over de kaartverkoop of jouw kaarten? Mail dan naar kaartverkoop@kersouwe.nl