Afbeelding

Basisschool De Beekgraaf morgen weer open

Kinderen & Jongeren

NISTELRODE -  Vanochtend heeft de directie van BS De Beekgraaf contact gehad met het scholenteam van de GGD. Daaruit is naar voren gekomen dat ze de kinderen morgen, dinsdag 16 maart, weer kunnen verwelkomen. De leerlingen en leerkrachten van groep 4, 6 en 8 blijven in quarantaine.
De ouders en kinderen van deze groepen worden vanmiddag door de leerkracht via een apart bericht geïnformeerd over hoe het onderwijs op afstand deze week wordt verzorgd.

Het advies van de GGD is om de kinderen nauwlettend te blijven volgen. Zij vraagt ouders en verzorgers om de leerkracht te informeren als hun kind corona-gerelateerde klachten heeft. Uiteraard blijft het kind dan thuis. Als de leerkracht symptomen bij een kind signaleert, worden de ouders/verzorgers gebeld om het kind te komen ophalen. Het advies van de GGD is om het kind bij corona-gerelateerde klachten te laten testen.

Mochten er nog onbeantwoorde vragen zijn naar aanleiding van dit bericht, dan kunnen ouders/verzorgers contact opnemen met BS De Beekgraaf via info@beekgraaf.nl.