Gelijkopgaande subtopper

Loosbroek

LOOSBROEK - De wedstrijd begon rustig met wat kleine kansen aan beide kanten. FC De Rakt was voornamelijk gevaarlijk bij corners. Echter 5 minuten voor rust kreeg Bart van de Wielen een open kans die hij net naast schoot. Uiteindelijk kwam WHV één minuut voor rust op 1-0. Thomas Bosch kwam op links door en speelde Roel Lunenburg in, die vanaf een moeilijke hoek op doel schoot. De keeper greep mis waardoor de ruststand 1-0 was. Na rust begon FC De Rakt sterk en kwam WHV er niet uit. In de 51ste minuut kwam FC De Rakt op 1-1. Een afgeslagen corner werd hard ingeschoten door topscorer Rens van de Rakt. FC De Rakt drukte daarna door en kreeg een aantal kansen. WHV kreeg de 2de helft bijna geen kans en moest blij zijn met een goed keepende Glenn Bosch. De eindstand bleef dan ook 1-1.