Wedstrijdverslag VOW1 - Vorstenbossche Boys 1

VORSTENBOSCH - In Zijtaart trapte Vorstenbosch af tegen het gepromoveerde en goed draaiende VOW. Met een groot aantal meegereisde supporters was dit de ideale gelegenheid voor Vorstenbosch om de lijn van vorige week door te trekken en alles op alles te zetten om 3 punten mee naar huis te nemen. Vorstenbosch begon echter slap aan de wedstrijd en liet VOW al in de 2e minuut gevaarlijk voor de goal komen. De bal werd maar net naast gekopt. In de 10e minuut kreeg Vorstenbosch een vrije trap toegekend, maar deze werd over geschoten. Even later kwam Vorstenbosch voor het eerst bij het 16 meter gebied van VOW, maar het duurde te lang voordat er op goal werd geschoten. VOW had volledig grip op de wedstrijd en dwong in de 29e minuut een gevaarlijke corner af. De bal ging maar net over. Vorstenbosch was gewaarschuwd, echter uit de daaropvolgende corner viel terecht de 1-0 voor VOW. VOW bleef gevaarlijk en schoot twee minuten later de bal op de paal. De wake-up call bij Vorstenbosch bleef echter uit en werd aan alle kanten overlopen. In de 38e minuut werden Wessel Dominicus en Jordy van Kessel vervangen door respectievelijk Jasper van Duijnhoven en JO19-1 speler Teun Rijkers. Na rust probeerde Vorstenbosch met meer inzet te starten, maar spel bleef slordig en ongeconcentreerd.

Jammer aangezien het spel van VOW er ook niet beter op werd. Er werd teveel met de bal gelopen en uit positie gelopen. VOW kreeg de bal vaak zo in de voeten gespeeld. In de 60e minuut werd de geblesseerde Bob Verhoeven vervangen door Stef Geenen. De wedstrijd leek meer en meer in balans te komen, maar van goed voetbal was nog steeds geen sprake. In de 78e minuut wist Vorstenbosch voor het eerst een gevaarlijke kans te creëren met een schot van Teun Rijkers. In de 86e minuut werd de doorgebroken Marvin van Heeswijk vlak voor het 16 meter gebied onderuit gehaald. Vorstenbosch kreeg een vrije trap toegekend vanuit een gevaarlijke positie met mogelijkheden bij de tweede paal. De bal werd echter aan de andere kant naast geschoten. Een zeer teleurstellende wedstrijd voor Vorstenbosch wat in de competitie alle zeilen zal moeten bijzetten nu het in de komende weken tegen de top 3 moet spelen.