Interactief theateraanbod voor kinderen (én ouders!)
Interactief theateraanbod voor kinderen (én ouders!)

Interactief theateraanbod voor kinderen (én ouders!)

Nistelrode

NISTELRODE - Komend seizoen organiseert CC Nesterlé in samenwerking met De Bibliotheek Bernheze leuke kindervoorstellingen voor de leeftijd van 2 t/m 5 jaar & 5 t/m 10 jaar.

Zondag 10 november: Daan Draait met feestelijke mee-doe-voorstelling Lieve Lieven (5-10 jaar)

Wat gebeurt er als een boek echt tot leven komt? Met behulp van onzichtbare Fantasy Reality helms en speciale koptelefoons brengt Daan je in Lieve Lieven naar werelden die je niet voor mogelijk had gehouden. Kinderen beleven en spelen samen een verhaal en komen in aanraking met grote vraagstukken zoals: wat is vriendschap, welke rol speelt echt en nep in het leven of wat is tijd?

Zondag 1 maart: Kira Kool met Gonnie & Gijsje samen op stap (2-5 jaar)

Op een dag zijn de knalrode lievelingslaarsjes van het kleine gele gansje Gonnie weg. Ze gaat op zoek, voorbij de hooiberg en ontdekt de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op ontdekkingstocht. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug?

Kira Kool verbeeldt in deze voorstelling, gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea, de gansjes Gonnie en Gijsje. Met liedjes van Ageeth de Haan beleven zij een muzikaal avontuur voor jong en oud en ontdekken zij dat niets is wat het lijkt. Ga je mee op stap?

Voor meer informatie en tickets kan men terecht op www.nesterle.nl