Beleef Bernheze tijdens een culinaire fietstocht
Beleef Bernheze tijdens een culinaire fietstocht

Beleef Bernheze tijdens een culinaire fietstocht

Activiteit

Beleef Bernheze is een mooie combinatie van sportief en culinair genieten! Er is een prachtige fietsroute uitgestippeld langs prachtige bezienswaardigheden van Bernheze. Tijdens de route kun je vertoeven bij de sfeervolle horecagelegenheden van Bernheze en kan je genieten van heerlijke gerechten. Je gaat op pad met alle ingrediënten voor een gezellige dag, maar niet voor je van de heerlijke appelcrunch genoten hebt bij De Toren.

Bij De Toren, eet en borrelcafé ontvang je een tasje met een geplastificeerde routebeschrijving, vouchers voor de betreffende horecagelegenheden en hun verschillende lekkernijen. De prijs hiervoor is € 32,50 en dan is, buiten de consumpties die je graag nuttigt deze dag, alles betaald. Consumpties in de restaurants voor eigen rekening

Volledig dagprogramma
Het programma begint met de ontvangst tussen 10.00 en 11.00 uur bij De Toren. Daar staat de heerlijke appelcrunch klaar met koffie of thee. Hierna fiets je naar Eetcafé ’t Pumpke in Nistelrode en geniet je van een lekkere kop soep. Hierna fiets je naar de prachtige Kilsdonkse Molen. Bij de Kilsdonkse Molen staat een smaakvolle lunch klaar. Vanaf 16.30 uur verwacht het team van De Toren het gezelschap weer terug voor een heerlijk hoofdgerecht met de keuze uit vlees of vis.

Elke dinsdag t/m zaterdag te boeken

Een samenwerking van Eetcafé ’t Pumpke, De Toren Eten en Drinken, De Kilsdonkse Molen en mede mogelijk gemaakt door Hertog Jan en Van Tilburg Mode.

www.de-toren.nl/beleef-bernheze-culinaire-fietstocht

Beleef Bernheze tijdens een culinaire fietstocht