Afbeelding

SCC De Pas organiseert

Kunst & Cultuur

Heerlijk Heesch

Op 25 en 26 mei zal De Misse weer het toneel zijn van het culinair evenement Heerlijk Heesch, met dit jaar als thema SeaYou@HeerlijkHeesch. De sleutelwoorden hierbij zijn samenhorigheid, verbinden en ontdekken. Maar liefst 15 deelnemende bedrijven uit de regio zorgen voor een unieke culinaire ontdekkingsreis, dichtbij huis. Voor gepaste muziek en entertainment wordt het hele weekend gezorgd. 

25 en 26 mei. De entree is gratis. Meer informatie? www.heerlijkheesch.nl

Filmavond: Sweet Dreams

Op een afgelegen Indonesisch eiland, tijdens de nadagen van het koloniale tijdperk, valt de Nederlandse suikerfabrikant Jan plotseling dood neer voor de ogen van zijn vrouw Agathe. Hun vervreemde zoon Cornelis en zijn hoogzwangere vrouw Josefien arriveren vanuit Nederland om het familiebedrijf over te nemen. Tot ieders ontzetting blijkt Jans concubine Siti een sleutelrol in zijn testament te vervullen. Te midden van een opstand van de Indonesische arbeiders, begint een kat-en-muis-spel waar niemand heelhuids uit zal komen. 

Maandag 3 juni. Aanvang 20.00 uur. Kaartjes kosten € 7,- en zijn verkrijgbaar via onze website of balie.

Wandeldriedaagse

De driedaagse vindt dit jaar plaats op woensdag 12, donderdag 13 en vrijdag 14 juni. De Pas is het start-en eindpunt. Er kan gekozen worden uit verschillende afstanden: 5, 10 en 15 kilometer. De voorverkoop van de startkaarten vindt plaats op maandag 10 en dinsdag 11 juni van 18.30 uur tot 20.30 uur in De Pas. Op vrijdag worden de welverdiende medailles feestelijk uitgereikt. 

Woensdag 12 t/m vrijdag 14 juni. Een startkaart voor drie dagen kost in de voorverkoop € 4,- en aan de kassa op woensdag € 5,-. Er kunnen ook losse dagkaarten aangeschaft worden voor € 2,-. Meer informatie over de starttijden kun je vinden op onze website.