Afbeelding

Kick-off Samen Proeven Bo & Femke op Tweede Pinksterdag bij Verbruggen Woonwinkel

Ondernemend Bernheze

HEESCH - Wat zijn we blij met de uitbreiding van onze winkel! Heel veel complimenten, maar ook veel vragen of we ook proeverijen organiseren en als antwoord op deze vraag zijn we een mooi nieuw initiatief opgestart in samenwerking met Bo en Femke. Dit zijn twee jonge talentvolle dames met een passie voor food en wijn. Dit initiatief gaan we vorm geven tijdens de Kick-off op Tweede Pinksterdag bij Verbruggen Woonwinkel in Oss. Van 13.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom om lekker te komen luisteren en ook een beetje te ‘proeven’ aan deze nieuwe vorm van ondernemen en leren! Wat zijn leuke en lekkere producten van Bon Fromage en vooral ook hoe je die het beste kunt combineren, want naast kaas en wijn staan er nog heel veel andere mogelijkheden van ‘Samen Proeven’ op het menu! 

In de toekomst gaan Bo en Femke dit traject zelf vormgeven en ook hun eigen socials beheren, maar gaan u wel lekker verrassen met onze producten op locatie! Dus niet bij ons in de Bon Fromage-winkel, maar voor een select groepje personen thuis of op locatie. Wilt u hier meer over weten of nader kennismaken? U bent van harte welkom op dit event op Tweede Pinksterdag. 

Binnenkort komen we ook met leuke en lekkere proefsuggesties die u kant en klaar in onze winkel kunt bestellen voor een lekkere en leerzame ‘Samen Proeven Middag- of Avond’ met uw eigen vrienden en/of familie met een mooie en inspirerende uitleg!

Met veel passie en plezier zien we uw komst tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Bon Fromage Team Heesch
Ton & Elly Bens

Afbeelding