Verenigingengids

Cultureel Centrum De Pas

De Pas is niet meer weg te denken uit het centrum van Heesch en is dé plek waar mensen kunnen genieten en ontmoeten, waar mensen en ideeën bij elkaar komen en waar verbindingen gelegd worden tussen gebruikers, theaterbezoekers, ondernemers, sponsors, vrijwilligers en iedereen die zich betrokken voelt. 

De Pas biedt Heesch, de gemeente Bernheze en de regio, een podium voor lokaal initiatief, een café waar je iedereen ontmoet, een theater om de hoek, ruimte voor sociaal-culturele en maatschappelijke evenementen en congres- en evenementenruimten. 

Café
De Pas heeft ook een gezellig café waar je kunt genieten van een hapje en een drankje en tijdens de zomerdagen is het op het terras heerlijk vertoeven. Wij serveren een uitgebreide en afwisselende lunch en hebben naast een groot aantal frisse en alcoholische versnaperingen, verschillende bieren op de tap en diverse soorten speciaalbier. Ook worden er verschillende evenementen georganiseerd in het café zoals de Pubquiz of The Young Ones; een podium voor startende artiesten en bandjes.

Theater
De theaterzaal is uitgerust met technische apparatuur van hoge kwaliteit en heeft een fantastische akoestiek. De zaal (eventueel met podium) is uitermate geschikt voor diverse activiteiten. Van muziekevenementen tot beurzen. Het kan allemaal bij De Pas. 

Een compleet filmavondje uit
Hapje eten, film kijken en lekker naborrelen in het café? Vóór iedere filmavond wordt er een maaltijd in het filmthema van die avond geserveerd zodat je met een goedgevulde maag van de film kunt genieten.   

Een PASsende locatie
De Pas beschikt over verschillende, functioneel inzetbare zalen waar je terecht kunt voor een vergadering, beurs, conferentie, bijeenkomst, informatieavond, cursus, workshop, opleiding, repetitie, voorstelling of bedrijfsfeest. De capaciteit varieert van 12 tot 1.200 personen op basis van de soort activiteit en wensen.

info@de-pas.nl
www.de-pas.nl

Contactgegevens

Cultureel Centrum De Pas

De Misse 4

Heesch

Tel 0412-451634